Trouwlocatie Arnhem

Mogen we je een tip geven voor de mooiste dag van je leven? Kom het in Bizar-Bazar houden. Niet alleen is het de meest bijzondere locatie van Arnhem en omstreken, we zijn ook gevestigd in een spraakmakend verbouwde, van origine Lutherse kerk. Kun je meteen je ooms en tantes geruststellen: je trouwt inderdaad in de kerk!

Wat maakt het tot een dag om écht nooit meer te vergeten? In onze ogen de combinatie van een betoverende entourage, een ontspannen sfeer waarin al je geliefden en vrienden zich op hun gemak voelen en misschien wel het belangrijkste: de complexe organisatie van een bruiloftslocatie nemen we je helemaal uit handen, zodat je alleen maar oog hoeft te hebben voor elkaar.

Als je originele ideeën hebt om de dag helemaal anders in te richten dan normaal – wij juichen dat volop toe. Een dag als deze mag uniek zijn. Dus kom maar op met die geniale plannen, wij zijn goed uitgerust om met een flinke uitdaging om te gaan! Ook krijg je een personal wedding planner tot je beschikking, die van A tot Z jullie droomscenario samenstelt. Alles tot in de details gestroomlijnd: de beste garantie dat je op de dag zelf nergens aan hoeft te denken!

Nóg een leuke bijkomstigheid is dat Mirella Kreger, de madre van de Bizar-Bazar familia, zelf een buitengewoon ambtenaar is van de burgerlijke stand, met de bevoegdheid om huwelijken te voltrekken. Je kunt je dus zomaar door haar laten trouwen, en dan is het feest compleet!

Verdere vragen horen we met alle plezier, en een offerte hebben we zó opgesteld. Neem contact met ons op via info@bizar-bazar.nl en we helpen je graag verder!

Menu