Duizend in één nacht

Wanneer je ons hotel betreedt, waan je je in een andere wereld. Een smeltkroes van traditioneel en modern, een huwelijk tussen oost en west. Elk van onze kamers heeft bovendien een unieke uitstraling. (Mocht je het nog niet hebben gelezen, wij doen niet aan doorsnee.)

Een hotelkamer van Bizar-Bazar is een poëtisch plekje dat voor even helemaal van jou is. Intiem, betoverend en sommige kamers zweven zelfs pal boven onze oosterse bazaar. Met de volgende ingrediënten voor een heerlijk verblijf:

  • Een heerlijk bed, niet te hard en niet te zacht
  • Koffie & thee
  • Wi-Fi & televisie
  • Airco
  • Douche / bad met handdouche
  • Bar / restaurant

Boek je kamer

Klik op de onderstaande button om direct een kamer te boeken bij Bizar-Bazar.

Een zwevende hotelkamer

Midden in een kerkzaal
Je kunt er niet omheen. Boven ons restaurant, in het imposante middenschip van de kerk, zie je meteen deze blikvangers: onze zwevende hotelkamers. Indrukwekkende, architectonisch hoogstandjes, maar natuurlijk ook heerlijke ruimtes om in te verblijven.

Dankzij de indrukwekkende geluidsdemping zou je haast vergeten dat je vlak boven een restaurant slaapt. Vanuit de zwevende hotelkamers heb je zicht op alle bedrijvigheid binnen Bizar-Bazar, maar uiteraard kies je er even gemakkelijk voor om jezelf even af te sluiten van de buitenwereld.

Een chambre d’hôtel

In een voormalige kosterswoning
De voormalige kosterswoning staat in directe verbinding met ons imposante kerkgebouw. De centrale, draaiende trap met op elke verdieping links en rechts een kamer, doet denken aan een typisch Parijs’ hotel. Het gebouw stamt uit het begin van de vorige eeuw, maar dat geldt uiteraard niet voor de gloednieuwe voorzieningen en isolatie.

Qua opzet zijn de kamers wellicht iets traditioneler dan de zwevende hotelkamers in de kerkzaal, maar dat maakt ze niet minder bijzonder. Een onvergetelijk verblijf is dus gegarandeerd!

Menu