Je eigen VIP kamer

Dát is een verrassend idee, nietwaar? Bij Bizar-Bazar kun je niet alleen een van onze oosterse kamers voor een nachtje reserveren, je kunt er ook een je eigen signatuur meegeven – door deze te sponsoren. Een VIP-kamer die je zelf kunt inrichten, met een aantal bijzondere voordelen.

Geef je kamer kleur

We bieden bedrijven de mogelijkheid om een kamer te sponsoren, en daarbij een snufje van hun eigen DNA te verweven met onze thematiek. Denk daarbij aan sfeervolle wand-, meubel- of textieldecoratie die tot de verbeelding spreekt en een duidelijke link heeft met de sponsor. Met een brief op het hoofdkussen kan de sponsor gasten die van de kamer gebruik maken een warm welkom heten en een heerlijk verblijf toewensen. Daarnaast voorzien we de kamer van een thematisch extraatje, zodat de gasten in naam van de sponsor extra in de watten worden gelegd.

What’s in it for me?

U kunt uw gesponsorde kamer twee nachten per maand reserveren. Ook geniet u zes keer per maand van een diner in ons restaurant. Daarnaast heeft u met twee personen gratis toegang tot evenementen en tentoonstellingen die bij Bizar-Bazar georganiseerd worden, en twee keer per jaar wordt u met twee personen uitgenodigd op ons tasting event; u proeft als eerste de producten die we het komende seizoen serveren. Twee keer per jaar besteden we via onze marketingkanalen aandacht aan onze sponsoren en de door hen gesponsorde kamer.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op met Mirella Kreger:
+31 (0) 26 214 8800

mirellakreger@bizar-bazar.nl
info@bizar-bazar.nl

Menu